diumenge, 12 de setembre del 2010

Primer diumenge a la turca

I plou. Bastant. El qual ens inhabilita per sortir al carrer i fer coses com comprovar com pot arribar la Victòria al curs de turc en menys de 2h o veure com es desenvolupen les eleccions del referèndum turc, del qual encara no tenim una idea clara de sobre què es refereix. La Victòria està llegint ara un article sobre què significa. És de La Vanguardia, crec. Anteriorment ja haviem analitzat un article de El País que no deia gens què passava... By the way, El Mundo també està prohibit a Turquia. Així per saber-ho.
Per fi La Vanguardia ens explica més o menys que està passant en aquets país que plou.

Curiositats d'avui. He descobert que el canal per cable arriba als 1000 canals, he descobert canals X àrabs, lo cual me ha turbado, i el minaret ens ha despertat a les 6 del matí. I ens culturitzem. Ens culturitzem molt. Perquè no tenim res més a fer. Llegim diaris online, mirem blogs o catàlegs de roba, com la Victòria ara. També mirem els nostres dos canals en anglès subtitulat en turc que de tant fan programació en turc. Com el show de l'Ellen Degeneres. En turc. Com és pot doblar un programa d'actualitat americana? Al turc? També ens ho preguntem.

Ara la Victòria parla de suicidis i de que una persona es suicida al món cada 40 segons.

En fi, que no sabem què fer, potser ens plantegem picar les veïnes en algun moment del dia. Per relacionar-nos. I tal. I perquè demà haig d'anar sol a la uni amb elles. I clar, estarà bé saber de què parlar. Oi?

1 comentari:

  1. En el referèndum d'avui es proposa una reforma de la Constitució a proposta del Govern d'Erdogan per tal de treure poder a la justícia i l'exercit (garants de la laïcitat de l'estat. Segons Erdogan, això servirà per entrar a Europa, mentre que la oposició laica hi vau una operació per islamitzar dissimuladament el país i concentrar el poder a l'executiu.

    PD: quiero saber como son los canales X turcos!!

    ResponElimina