dijous, 30 de setembre del 2010

La Universitat (o el retorn a l'institut)

Hola a tothom,

Avui torno a ser la Victòria perquè després del desastre que em va fer l'Aina a les ungles (cal dir q el material no ajudava gaire, però bueno) he decidit q millor em poso a escriure jo directament.
Aquesta setmana hem començat les classes en serio, les classes havien començat, però com que no ens podíem matricular fins aquest dilluns (tot molt lògic) no sabíem quines assignatures faríem definitivament, per tan, no vam començar a anar-hi fins dilluns.
La nostra Universitat (la del Pau i meva) és un campus enorme que està al peu d'una muntanya. Té nosequans edificis i tot fa pujada i baixada, de manera que només entrar la idea és agafar un shuttle bus que ens acosti fins a la nostra facultat, que està just darrera de la primera pujada. A la foto següent podeu veure la pujada que ens referim, la nostra facultat a l'esquerra, el dens bosc que tenim darrera i l'autobús de col·le en qüestió:
Però lu de l'institut no ho deia per l'autobús rollo Simpsons (que també) sinó pel comportament de la gent a classe. Cal dir que hi han hagut classes més o menys series, però a la resta la gent hi va amb molt de morro, com si no l'interessés res del que els expliquen i els estiguessin obligant a estar allà. Fins aquí tot normal, però el problema és que ho demostrin a classe! Vull dir que es posin a jugar amb el mòbil, parlin entre ells en veu alta o facin "fiu fiu" quan surt una foto d'una noia en un anunci a classe ¬¬
I el pitjor de tot? Paguen molts (però molts) diners per anar a aquesta Uni i la cuiden fatal.. Guixen les taules i tot està a punt de caure a trossos, per dir-vos que no tenen ni projector i van amb transparències..! Això sí, la foto del Papà està ben cuidada (i a dalt de la muntanya com en cada classe, perquè no se'ns oblidi mai):



Resumit, que després de viure aquesta fantàstica experiència, dimarts vam decidir que ens havia de tocar l'aire i vam anar a passejar pel port a la posta de sol. Ens vam prendre unes cerveses amb unes alemanyes i el francès i a les 11 vam tornar a casa per dormir les nostres 8 horetes. Ahir, havent aconseguit un full que acredités que sóm estudiants perquè lu del carnet no té futur, vam anar a Europa a fer-nos la Museum Card d'estudiants i amb la motivació de poder entrar a Santa Sofía per només 5€ vam decidir fer-hi la primera visita (de moltes altres futures ja que amb aquesta targeta podem entrar sempre tants cops com vulguem a molts museus durant un any, i només per 5€!). A sota us deixo les fotos de la nostra vida semi-autòctona i les cares de felicitat.
  
 Posta de sol a Kadiköy de dimarts al vespre



 La nostra cara de felicitat al tenir la Museum Card i
les vistes de la Mezquita Azul des de Santa Sofía

1 comentari:

  1. Les fotos, precioses! I de la vostra cara de felicitat millor no parlar-ne...

    ResponElimina