dijous, 21 d’octubre del 2010

Al mar, al mar!

Dimarts 19
Acabem classes a Yeditepe a les 14. Decidim que l'última hora de classe ens la passem pel forro perquè la presentació que estan fents els turcs no ens agrada, que la nostra va ser més molongui.
Dinem a casa i fem migdiada. Des de les 12 que el cel s'havia aclarat a una velocitat increible, des de que les últimes visites van agafar l'avió que el temps ha millorat molt...
En un rampell d'inspiració, la Victòria decideix anar a Üsküdar, un barri asiàtic que dóna al Bòsfor, molt a prop del primer pont. És un barri molt maco, molt pijolis i amb un passeig marítim poc vist a Istambul... És un lloc perfecte per fer fotos. Com a bons autòctons, només tenim el mòbil així que les fotos són así así...

El primer pont, el Bosphorus bridge

Com veieu, el dia era preciós i el atardesser era maravillossssso. Seguim passejant. La veritat que ens sorprén molt la zona, molt cuidada, amb els seus parcs... era genial!
Vam seguir fent algunes fotos més i al final vam triar la terrassa del MADO, una cadena de cafeteries i pastalar (pastissos. aquí una pasta és un pastís; pastalar, pastissos; i makarna, la pasta, la italiana, macarrons, espaguettis, etc.).
Les barques guardades en una espècie de port. Molt de fons, la Torre de Gàlata.

És un lloc molt pijais però llancem la casa per la ventana i ens asseiem amb totes les parelletes que aprofitaven la posta de sol per dir-se paraules d'amor, senzilles i tendres.
Ens demanem dos çay (iki çay, no iki çaylar perquè si li poses un nº ja no cal fer el plural) i un çikolatali pasta, un pastís enoooooorme de xocolata que ens va atipar un colló.
Després d'una tarda romantiquíssima ens en tornem a casa, a fer enveja a l'Aina i la Sònia.

Dimecres 20
Fem una classe de Disseny d'allò més improductiva, tipus punts per polzada (ppp) i coses així, a la que no fem gens ni mica de cas. Quan acabem anem a casa i llegim el mail de l'Alberto, el murciano, per anar a veure el Barça-Copenhaguen. Ens sembla un pla guai i descansem perquè després del partit es preveu anar a la inuguració de l'ESN bar (Erasmus Student Network).
Tots 4 anem a casa de dos espanyols més, Imanol i Paqui, vasc-madrileny i andalusa on ens trobarem al Juan (andalús també) i... sorpresa! dues noies de la Pompeu!!! Si és que el món és un panyuelu. La Maria i l'Iria, molt majes elles ^^
Veiem el Barça, parlem de coses importants (preparem un viatge a Grècia per renovar visat i no pagar permís de residència) i ens anem de festa. Una nit molt molongui i molt productiva.

Dijous 21
La Sònia i l'Aina tenien classe a les 9. La Victòria i jo encara no hem sortit de casa. Anem en pijama. Són les 17.40. El test setmanal de turc el farem demà :)

4 comentaris:

  1. es que no us ho haviem dit pero vam ficar el mal temps a la butxaca i el vam llençar quan sobrevolavem italia xD jejeje glad to know everything is going MARvelous ^^

    ResponElimina
  2. "La Victòria i jo encara no hem sortit de classe. Anem en pijama. Són les 17.40."

    Uanda! Ara el Pau i la Victòria van a classe en pijama! =D

    Petonets des de les Terres de l'Ebre!
    (sí, jo també em passo pel forro les classes de demà! jojo)

    ResponElimina
  3. baaah, m'he equivocat!! xD

    muà àngels, que punky estàs no?

    ResponElimina
  4. jolín! si que hi han espanyols a Turkey! Vascos, madrilenys, murcians, catalans... mai hagués imaginat que era un destí tan sol·licitat d'Erasmus!

    ResponElimina