dijous, 14 d’octubre del 2010

Octubre, mes de visites

Aquí Victòria, que després de casi dues setmanes torna a tenir vida pròpia (el que vol dir que torna a no fer res, vaja).

I és que aquest octubre portem un mes molt estressant. Perquè tenim visites, moltes visites! Les visites estan bé, fan ambient, porten la Elle, porc i formatges (:D!) i parlen la nostra llengua, tot un detall. Però és cansat tenir visites, perquè clar, vol dir que hem de (tornar a) veure totes "coses que s'han de veure" a Istanbul, que no són poques precisament. Això vol dir que servidora amb una setmana va veure dues vegades el Topkapi, tres el Gran Bazar i va agafar infinits ferris, que està bé, però tenint en compte que a més a més en algun moment hauria d'anar a classe, és cansat.
Així doncs, la primera setmana vam tenir la Marina, que va viure a casa nostra i va fer molt ambient amb grans frases estel·lars i la qual també es mereixeria ara mateix un llibre de "Marina l'autòctona" ja que va passar Akbils amunt i avall de l’autobús, va regatejar amb mig Gran Bazar i fins i tot va agafar ferris sola! (i això és ser molt autòcton!)

Després va venir tota la meva família: pares, germana, tieta i cosí inclosos. I vam fer exactament el mateix que la setmana anterior, molt variat tot plegat. Això també inclou agafar autobusos durant tres quarts d'hora i tramvies plens plens de gent. A més a més també van aprendre algunes paraules amb turc així que es pot dir que són casi semi-autòctons (un no és 100% autòcton fins que algú li parlar amb turc pel carrer confonent-lo per un veritable autòcton!). De la família no tinc fotos perquè no me les han passades (i sí, és una indirecte).

I ahir va arribar el germà del Pau i parella. Els tenim a tots dos a casa també molt ben acollits (espero, vaja), tant bé que ahir vam sopar tots junts dues fantàstiques plates de peix al forn amb patates i ceba que ens va fer l'Aina. I ara mateix estan tots fent el guiri, aquest cop amb el Pau però!

I això és un breu resum d'aquestes dues últimes setmanes. No oblidar-nos però que segueix plovent (i dic segueix perquè només va parar durant un dia i mig), de manera que l'aigua que era ja un bassal va creixen fins que acabarà sent un llac de manera que en comptes d'anar amb autobusos haurem d'anar amb barca; en qualsevol cas, sempre serà més segur que un Dolmus.

Salutacions a tothom!

7 comentaris:

  1. Q bé, Estambul és com el menjador de casa meva: està ple d'aigua! :)

    Una cosa... Quanta gent podeu adoptar al pis? Voldríem venir unes 6 persones, com us va? :P

    ResponElimina
  2. convidats d'aquesta setmana14 d’octubre del 2010, a les 19:59

    aqui l'arnau i la parella confirmem q estem fantasticament acollits :-) i q les nenes i el nen mengen molt sa!

    ResponElimina
  3. si no fos que és una indirectA l'hauria pillat (no sé ni on és la càmara, la veritat).
    Va deixar de ploure quan hi vem ser nosaltres pq som així de molons :)

    apa iki portakal suyu lüften !

    ResponElimina
  4. elsa nooooo
    lüften iki portakal suyu! Però bueno, estas improving!

    ResponElimina
  5. perdona estic totalment improvada.
    que sea leve.

    ah, i comenta-li al pau que el meu mbl ha mort. després ressuscitat, i ara està en el una mena de limbo i li va a estones.

    ResponElimina
  6. He entès la indirecta. Però, des que vam arribar encara no he tingut temps d'engegar la màquina!

    ResponElimina
  7. Vico sóc la teva cosina Anna, parlant des de Florència. Et veig molt bé, quina enveja aquesta ciutat, quins records...tinc un pregunta? heu sortit ja de festa per aquells edificis del centre on a cada pis hi ha una festa pròpia?
    un petonàs!
    PD: ara intentaré que això es pengi en aquest blog...no sé si ho aconseguiré, és mi primera vez...
    Anne, analfabeta digital (ja ho saps)

    ResponElimina